Rädda någon som känner igen sig!

Idag ska bli början på en ny aktivitet i mitt liv, skriva blogg, annars börjar jag tjata hål i huvudet på folk. Kommit fram till att det är bättre jag skriver en blogg om mina reflektioner och så ett frö till ändrat tankesätt vad gäller mat och vad jag har vunnit på detta, så kan den intresserade läsa själv. Kan lilla jag inspirera en person eller några till att slippa gå samma stressiga väg i livet som jag och kanske även slippa några av de vanligt förekommande välfärdssjukdomar som härjar runt, så skulle det glädja mig oerhört.

Fler och fler frågar, men också ifrågasätter, mitt sätt att äta. För vissa är det jobbigt när man tackar nej till att ”unna sig” sötsaker. Jag kan stundtals tycka det är jobbigt med ifrågasättandet. Samtidigt som det är glädjande med de nyfikna som provar och ganska snart berättar om sina hälsovinster.

Jag är helt övertygad om att jag skulle ha fortsatt vara ett utmattningsvrak i perioder om jag fortsatt med så kallad vanlig kost. Antagligen stressat till mig nån liten stroke, hjärtbesvär och/eller utvecklat reumatism, för det har jag med mig i generna. Och det med tillhörande livslång medicinering med biverkningar av olika slag som följd.

Mitt mål är att ”lura” alla dessa idag vanliga åkommor i min ålder.

Har i ca ett halvår gått och funderat på det här med blogg, startade sidan i mars, men nu är det dags. Läs gärna om mig och min intention med blogg överst på min sida. Kommer bli reflektioner från dåtid och hur jag mår i nutid, inga recept  (kanske lite) för det finns massor med proffs som sköter förmedlande av mycket god mat på nätet som jag själv utnyttjar. Det blir istället  länkar till recept eller annan information om kostförändring.

Tänkt mig att lägga upp ett inlägg i veckan till att börja med och hoppas att Ni vill följa en gammal tant som tänker fortsätta LEVA HELA LIVET!

Jag hoppas innerligt att mitt förflutna ej skadat för mycket utan att man kan få njuta livet länge!

Nästa veckas rubrik är: Tonårslivet – äta, äta och äta

Ha det bäst så länge!

Kina Råberg

Annonser

3 reaktioner på ”Rädda någon som känner igen sig!

  1. Kina Lundgren 14 september, 2015 / 22:04

    Lycka till! Ser Fram emot att folja din blogg! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s